Go Back   FileForums > Game Backup > PC Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 26-02-2007, 03:41
compchick compchick is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: canada
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
compchick is on a distinguished road
Unhappy Gothic 2 - mounting mini image with deamon tools

gothic 2 crack says to mount .mds file with deamon tools and play normally.
i mount it to virtual drive :F and try to get game to go. says to insert the proper cd into D drive. what am i doing wrong? please help

excuse my english

Last edited by compchick; 26-02-2007 at 06:26. Reason: smily appeared instead of drive letter
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 26-02-2007, 04:38
Joe Forster/STA's Avatar
Joe Forster/STA Joe Forster/STA is offline
Senior forum member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Hungary
Posts: 9,719
Thanks: 10
Thanked 299 Times in 190 Posts
Joe Forster/STA is on a distinguished road
(Thread renamed to include the game's name.)

Try everything listed in the forum FAQ.
__________________
Joe Forster/STA
For more information, see the FileForums forum rules and the PC Games forum FAQ!
Don't contact me via E-mail or PM to ask for help with anything other than patches (or software in general) done by me, otherwise your request may be deleted without any reply!
Homepage: http://sta.c64.org, E-mail: [email protected]; for attachments, send compressed (ZIP or RAR) files only, otherwise your E-mail will bounce back!
Reply With Quote
  #3  
Old 26-02-2007, 06:25
compchick compchick is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: canada
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
compchick is on a distinguished road
I have read that before. i renamed my d drive to G drive and named virtual drive to D and it told me to put the disk in G drive (the real drive) and didnt say anything about the D drive (the fake drive) according to the documents that came with the .mds file it is protected with "Protection : Securom 7 / JoWooD Xprot" if that helps.

Last edited by compchick; 26-02-2007 at 06:27. Reason: same reason as last time
Reply With Quote
  #4  
Old 26-02-2007, 08:03
cdkiller cdkiller is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 1,899
Thanks: 0
Thanked 5 Times in 1 Post
cdkiller is on a distinguished road
seems you are mixing protections here.
gothic 3 is using JoWood X-Prot + Tages 5.5.2 API.
gothic 2 is SecuROM 4 (+additional SVKP wrapped i think).
__________________
http://pid.gamecopyworld.com

home of Protection ID the ultimate Protection Scanner.
Reply With Quote
  #5  
Old 26-02-2007, 11:56
compchick compchick is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: canada
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
compchick is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by cdkiller View Post
seems you are mixing protections here.
gothic 3 is using JoWood X-Prot + Tages 5.5.2 API.
gothic 2 is SecuROM 4 (+additional SVKP wrapped i think).
it is what it said in the document that was enclosed with the .mds files not my own words.

It is Gothic 2 GOLD. with NoTR included.
Reply With Quote
  #6  
Old 04-03-2007, 11:55
compchick compchick is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: canada
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
compchick is on a distinguished road
i Uninstalled it, and reinstalled it without NoTR (Night of the Raven) downloaded a Gothic 2 Fixed Exe. it works fine now. but i cant use the NoTR part then without knowing about the mds file and how to work it right. any help would be appreciated.
Reply With Quote
  #7  
Old 04-03-2007, 15:16
wolfsrain wolfsrain is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2007
Location: Europe
Posts: 500
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
wolfsrain is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by cdkiller View Post
seems you are mixing protections here.
gothic 3 is using JoWood X-Prot + Tages 5.5.2 API.
gothic 2 is SecuROM 4 (+additional SVKP wrapped i think).
The Gold Edition(v.1.32.0.1) of Gothic2 has:SecuROM 7.10.0008+ JoWood X-Prot v1.6.4.23.
The Night of Ravens(v2.7.01) addon has: SecuROM 7.00.0004
The original Gothic2: SecuROM 4.83.52.0004
He wasn't very specific, but if the scan shows SecuROM7 + Xprot, I guess is the Gold Edition. And for that, If I remember well, only a full image made with Alcohol worked. Of course, for the Gold Edition there is a crack, but he seems to wish a mini-image.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BF2 1.4 Crack Online Issue glenbo PC Games 58 31-07-2008 19:43
Can anyone make a mini image of NBALIVE07? boyminahal PC Games 3 26-01-2007 03:04
Sims 2 open for business mounted fixed image but cannot make image work need help! kokonut PC Games 1 23-01-2007 16:30
SpellForce 2 - mini image problem egon2 PC Games 5 15-01-2007 13:48
Frequently Asked Questions Joe Forster/STA PC Games - Frequently Asked Questions 0 29-11-2005 09:48



All times are GMT -7. The time now is 12:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2000-2020, FileForums @ https://fileforums.com