Go Back   FileForums > CD & DVD > CD/DVD Copy Protections & Utilities

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 25-04-2001, 11:50
Crazy Pete Crazy Pete is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Crazy Pete
Very strange issue with NASCAR 4 and SecuROM.

Alright, this has really been bothering me for a while now. I recently bought Colin McRae Rally 2.0, which I know has the new version of SecuROM protection on it. Well I burned that with my Yamaha 2100E drive and played it in my Creative 12X DVD drive and it worked just fine, played well and the whole deal. Now I just got NASCAR 4, which also has the same protection as far as I'm able to tell (from what Clony tells me). Well, I burned that with my Yamaha as well, using the same exact settings as for Colin McRae, only this time when I go to play it in my DVD, it won't start. It installs just fine, and it looks like it's going to play, (ie. gives me the little hand/hourglass while the drive is being read), but then the hourglass/hand go away and the drive stops being accessed...and nothing shows up on the screen. It's like I never tried to play it. I've tried uninstalling/reinstalling several times now and it doesn't want to work for me. I don't understand it. If I was able to copy and play Colin McRae 2.0 just fine then why not NASCAR 4 which has the same protection? Any thoughts? Thanks.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -7. The time now is 19:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2000-2020, FileForums @ https://fileforums.com