Go Back   FileForums > Games > Game Trainers

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #46  
Old 09-10-2016, 21:54
imsodone imsodone is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2016
Location: hell
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
imsodone is on a distinguished road
I keep getting this god damn error.

---START PATCHING---

[OFFSET PATCH]
loading file:
C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Prototype\prototypeen ginef.dll
Wrong filesize or already patched!
nothing patched!
...done!

---PATCHING DONE---


Does this just not work with the Steam version or am I doing something wrong?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #47  
Old 12-10-2016, 22:43
Razor12911's Avatar
Razor12911 Razor12911 is offline
Coder
 
Join Date: Jul 2012
Location: South Africa
Posts: 3,219
Thanks: 1,738
Thanked 7,856 Times in 1,781 Posts
Razor12911 is on a distinguished road
Did you try running patch as admin?
Game is located in "C:\Program Files (x86)"
__________________
Looking for something?
Visit the
Tutorial Index

Reply With Quote
  #48  
Old 20-10-2018, 04:10
Stephelyn Stephelyn is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2018
Location: Philippines
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Stephelyn is on a distinguished road
Still crashing when loading save game or new game.
Reply With Quote
  #49  
Old 17-01-2019, 01:20
rossi123 rossi123 is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2019
Location: france
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
rossi123 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ititit View Post
Caliber this patcher works only if the DLL exacly resembles the 1.0.0.1 version
if the game updates the DLL my patcher wont even scratch the DLL
and i will just have to update the Patcher (if i have time obviously)
doing it with opcode searches is pretty hazardous cause in the DLL i add a section called myhook with the code cave and and then i replace the opcodes with jumps
i could have made it to use CALL opcode and RET to jump back but finding the codecave and adjusting CALL opcode to the position is not in my plans Lucky Patcher 9Apps VidMate

best,
iTiTiT

edit.
the new section in PE file wasnt exacly needed so now the patcher use a big cave present in the DLL from the beginning
It's senseless IMO. That is actually the reason for a coach. No documents are hard-altered with a memory hack. So the capacity to turn it off is dependably there. Assume sooner or later amid the amusement you can't advance (for reasons unknown) or simply don't need it any longer.

Last edited by rossi123; 18-01-2019 at 04:04.
Reply With Quote
Reply

Tags
hack, ititit, patch, prototype

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -7. The time now is 23:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2000-2018, FileForums @ https://fileforums.com