Go Back   FileForums > Game Backup > PC Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #46  
Old 09-11-2007, 14:51
hyena hyena is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Zimbabwe
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
hyena is on a distinguished road
If you apply the crack for the 1.40 version, you can't see the main menu.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #47  
Old 09-11-2007, 15:06
TippeX's Avatar
TippeX TippeX is offline
zeroes and ones.....
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 3,842
Thanks: 2
Thanked 32 Times in 22 Posts
TippeX is on a distinguished road
and the original is ok.. right?
__________________
bleh
DO NOT PM me with questions, leave that in the forums...ESPECIALLY if i dont know you...
Reply With Quote
  #48  
Old 09-11-2007, 15:17
tontsa00 tontsa00 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: Finland
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
tontsa00 is on a distinguished road
Same problem, i can't see menu when using that 1.40 patched no-dvd.

But original works fine
Reply With Quote
  #49  
Old 09-11-2007, 15:33
katan katan is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Location: The Earth
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
katan is on a distinguished road
It doesn't work for me as well
I get an error message when try to click "Accept" in option menu or try to look at smth in my inventory. The message which i get is:

Runtime Error!
Program: G:\Games\Hellgate London\SP_x86\hellgate_sp_dx9_x86.exe
R6002
- floating point support not loaded

And after that the game crashes.

(I'm talking about Hellgate: London Patch 0 SP [MULTI8] Fixed EXE from GCW)

Last edited by katan; 09-11-2007 at 15:39.
Reply With Quote
  #50  
Old 13-04-2008, 09:35
From The Internet From The Internet is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Location: Austria
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
From The Internet is on a distinguished road
Question SP Beta Patch 1.2

Hey guys!

I'm relocating right now and that's why I don't have Internet atm (writing from a friend right now).

So I just wanted to play HGL offline until I have access to my online account again.

I applied the new SP Beta Patch 1.2 and have some serious problems: I can't get any image working, it always says "emulation detected" or "wrong disc". I already tried nearly everything, DAEMON Tools 4.06 HE, DAEMON Tools 4.10 Pro and different versions of YASU. I tried virtual ide and scsi drives.

I also did the following (Zulu mentioned it), but it didn't help anyway:

- remove/disable any virtual drive
- open HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices and delete all values (they'll be automatically regenerated after reboot)
- uninstall SPTD
- Reboot
- (re)install SPTD
- Reboot
- create virtual drive in recommended DT version 4.06 and try again

Would be nice if anyone had a workaround so I'm able to play HGL with an image. Don't want to bother with the DVD.

Maybe it's not working with the new patch because of an updated SecuRom protection or something like that?

Thank you very much for any suggestions.

Greetings
FTI

P.S.: I'm sorry for my bad English but I'm from Austria.
Reply With Quote
  #51  
Old 13-04-2008, 13:38
Zulu Zulu is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Germany
Posts: 332
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Zulu is on a distinguished road
Also tried latest DT lite 4.12.3 ?
Should work with latest Securom versions 7.36.0010/11/12 - if problem isn't caused by something else.

Last edited by Zulu; 18-04-2008 at 10:11.
Reply With Quote
  #52  
Old 24-04-2008, 02:43
Zulu Zulu is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Germany
Posts: 332
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Zulu is on a distinguished road
Protection hasn't changed in final release of Patch 1.2
Still SecuROM 7.36.0012 and still working with DT 4.12.3
Reply With Quote
  #53  
Old 15-05-2008, 02:23
infovs infovs is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2005
Location: Home
Posts: 32
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 4 Posts
infovs is on a distinguished road
Just a quick note, Vitality 1.2 fixed .exe don't work with Win XP Service Pack 1 (error window is displayed), only with SP2 and new SP3.... Playing from original disc and with original files works on all XP service packs
Reply With Quote
  #54  
Old 16-05-2008, 04:19
BarryB BarryB is offline
Die Hard Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: In a House
Posts: 1,972
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
BarryB is on a distinguished road
M$ don't support SP1 anymore, so same for the crackers I guess! All XP installations should be SP2 or SP3 by now!!
Reply With Quote
  #55  
Old 16-05-2008, 04:58
TippeX's Avatar
TippeX TippeX is offline
zeroes and ones.....
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 3,842
Thanks: 2
Thanked 32 Times in 22 Posts
TippeX is on a distinguished road
if protected game ran on a particular platform/service pack and crack doesnt then it does imply a problem in the crack.. which has happened before, m$ support of the service pack (although it is a good point) is sort of irrelevant here... it does show poor / sloppy cracking skills
__________________
bleh
DO NOT PM me with questions, leave that in the forums...ESPECIALLY if i dont know you...
Reply With Quote
  #56  
Old 18-02-2009, 04:12
hyena hyena is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Zimbabwe
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
hyena is on a distinguished road
ViTALiTY 1.2 fix gives me a "fmodex.dll" error. Any help?
Reply With Quote
  #57  
Old 18-02-2009, 07:06
Joe Forster/STA's Avatar
Joe Forster/STA Joe Forster/STA is offline
Senior forum member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Hungary
Posts: 9,712
Thanks: 10
Thanked 299 Times in 190 Posts
Joe Forster/STA is on a distinguished road
Possibly stupid question: isn't fmodex.dll part of the crack intro rather than the game?
__________________
Joe Forster/STA
For more information, see the FileForums forum rules and the PC Games forum FAQ!
Don't contact me via E-mail or PM to ask for help with anything other than patches (or software in general) done by me, otherwise your request may be deleted without any reply!
Homepage: http://sta.c64.org, E-mail: [email protected]; for attachments, send compressed (ZIP or RAR) files only, otherwise your E-mail will bounce back!
Reply With Quote
  #58  
Old 18-02-2009, 07:16
nando2002 nando2002 is offline
Die Hard Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Portugal
Posts: 431
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
nando2002 is on a distinguished road
Many games uses the FMOD Ex SoundSystem (FMODex.dll) from Firelight Technologies
e.g.: Codename: Panzer Cold War
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
REQUEST: Hellgate London Demo max lvl cap remover -K- Game Trainers 3 22-10-2007 08:46
GTA London cloncd error Horze PC Games 0 24-05-2002 22:14
Live in London & wanted my PS2 chipped bunben PS2 Games 7 26-02-2002 14:39
I NeEd A No Cd PaTcH FoR LoNdOn RaCeR someone please help me markyp2001 PC Games 0 24-07-2001 19:45
London Racer NO CD castle PC Games 0 15-05-2001 16:29



All times are GMT -7. The time now is 22:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2000-2020, FileForums @ https://fileforums.com