Go Back   FileForums > Game Backup > Sony PlayStation > PS2 Games

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 28-05-2004, 21:17
bhxtyrant bhxtyrant is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Location: maryland
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
bhxtyrant
PS2 to PC?

Hello guys,
I wanted to find out something heh dont know if its true or not hopefully you can clear this up for me.someone told me with the right programs i can connect a PS2,xbox or gamecube via the broadband adapters for each system by connecting them through a router or directly to the ethernet port on the PC.I then could extract textures and video from the game in the system and convert it to a readable PC format.Do any of you know if any of this is true?Heres what i am trying to do.I run a site based on the biohazard/resident evil series ( www.bio-hq.com ) and want to search through the game discs looking for any beta things that were scrapped from the final game.I know they are there because i have talked to others that ave done this in the past but didnt go into details on how it was done.This is where i got the above info.Thanks in advance
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29-05-2004, 12:52
seaneyb2003's Avatar
seaneyb2003 seaneyb2003 is offline
Die Hard Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: UK
Posts: 2,666
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
seaneyb2003 is an unknown quantity at this point
What do u want to do? Play the ps2 online? you can use a router and connect it to the ps2 and then the router to the pc.

You cannot ftp the ps2 if you were gonna ask that question.
__________________
[COLOR=Black][B]if it isnt broke dont fix it![/B]
[B]www.consoleupgrades.co.uk
For All your console needs[/B]
[COLOR=RoyalBlue][B]UK'S No.1 I.C.E [URL=www.audiorebel.co.uk]www.audiorebel.co.uk[/URL][/B][/COLOR]
[/COLOR][COLOR=DarkSlateBlue][/COLOR]
[COLOR=Black][B][/B][/COLOR][COLOR=DarkSlateBlue][/COLOR]
Reply With Quote
  #3  
Old 29-05-2004, 13:28
bhxtyrant bhxtyrant is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Location: maryland
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
bhxtyrant
i want to connect the PS2 to my PC in attempt to extract data from the PS2 game in the console to my PC
Reply With Quote
  #4  
Old 29-05-2004, 13:31
seaneyb2003's Avatar
seaneyb2003 seaneyb2003 is offline
Die Hard Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: UK
Posts: 2,666
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
seaneyb2003 is an unknown quantity at this point
u can do it anyway lol just put the game into your pc.
__________________
[COLOR=Black][B]if it isnt broke dont fix it![/B]
[B]www.consoleupgrades.co.uk
For All your console needs[/B]
[COLOR=RoyalBlue][B]UK'S No.1 I.C.E [URL=www.audiorebel.co.uk]www.audiorebel.co.uk[/URL][/B][/COLOR]
[/COLOR][COLOR=DarkSlateBlue][/COLOR]
[COLOR=Black][B][/B][/COLOR][COLOR=DarkSlateBlue][/COLOR]
Reply With Quote
  #5  
Old 29-05-2004, 15:41
bhxtyrant bhxtyrant is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Location: maryland
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
bhxtyrant
the PC doesnt detect DVD roms because i have no DVD drive someone told me i could connect the PS2 to my PC and get them that way lol thats what im trying to find out if its true
Reply With Quote
  #6  
Old 29-05-2004, 17:47
TylerDurden's Avatar
TylerDurden TylerDurden is offline
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Location: FileForums
Posts: 5,530
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
TylerDurden is on a distinguished road
Send a message via AIM to TylerDurden
Thats bull. Basically thats the way you do it for xbox. Maybe your friend got the 2 consoles mixed up. Although I couldnt see how.




Tyler!
__________________
[B]V7 Ps2 Messiah 2
V13 PSTwo DMS4 Pro and HD-Connect(Installed myself)[/B]
Reply With Quote
  #7  
Old 29-05-2004, 18:40
EVOEvo's Avatar
EVOEvo EVOEvo is offline
Banned
 
Join Date: Sep 2003
Location: Middle Earth
Posts: 969
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
EVOEvo
Quote:
Originally posted by bhxtyrant
the PC doesnt detect DVD roms because i have no DVD drive someone told me i could connect the PS2 to my PC and get them that way lol thats what im trying to find out if its true
why would u want to put the games on the pc as theres no way of getting them back off unless u got a dvd burner
Reply With Quote
  #8  
Old 29-05-2004, 19:43
bhxtyrant bhxtyrant is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2004
Location: maryland
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
bhxtyrant
let me explain lol i run a website based on the Biohazard aka Resident Evil series i want to connect the console to extract texture images from the game for use on the site i dont want to extract the game itself to PC just textures,backrounds and other images that are in the game.i have already done this before with PSX games by ripping them to PC and using a program called Yu-ri to extract the images but PS2 games are dvd based so that method wont work.
Reply With Quote
  #9  
Old 30-05-2004, 01:49
seaneyb2003's Avatar
seaneyb2003 seaneyb2003 is offline
Die Hard Member
 
Join Date: Aug 2003
Location: UK
Posts: 2,666
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
seaneyb2003 is an unknown quantity at this point
no way cant do that i think
__________________
[COLOR=Black][B]if it isnt broke dont fix it![/B]
[B]www.consoleupgrades.co.uk
For All your console needs[/B]
[COLOR=RoyalBlue][B]UK'S No.1 I.C.E [URL=www.audiorebel.co.uk]www.audiorebel.co.uk[/URL][/B][/COLOR]
[/COLOR][COLOR=DarkSlateBlue][/COLOR]
[COLOR=Black][B][/B][/COLOR][COLOR=DarkSlateBlue][/COLOR]
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -7. The time now is 21:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2000-2020, FileForums @ https://fileforums.com