Go Back   FileForums > Game Backup > PC Games > PC Games - CD/DVD Conversions > Conversion Tutorials

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #76  
Old 09-10-2020, 01:40
ALiAS2's Avatar
ALiAS2 ALiAS2 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2018
Location: Germany
Posts: 25
Thanks: 47
Thanked 7 Times in 6 Posts
ALiAS2 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to ALiAS2
Hey Bro @BlackFire69

Bro i cant use this script for any method compress and decompress or extract or install for my files ... why ??? what is problem ?

please say me : what method is can use for compress that this script not show error for method simple and maximum normal compress !!!

Especially with (knight compressor) method srep+lolz or any precomp .... why always show error for not supported method ???
please help me bro
Reply With Quote
Sponsored Links
  #77  
Old 09-10-2020, 05:04
Masquerade's Avatar
Masquerade Masquerade is offline
Registered User
 
Join Date: Jan 2020
Location: Monte d'Or
Posts: 744
Thanks: 168
Thanked 786 Times in 391 Posts
Masquerade is on a distinguished road
@ALiAS2

Unsupported compression method error occurs when the required decompressors are missing from your compiled setup.

To fix this, check the setup configs to ensure the compressors of your choice are included.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Masquerade For This Useful Post:
BLACKFIRE69 (09-10-2020)
  #78  
Old 12-10-2020, 02:46
ravikant's Avatar
ravikant ravikant is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2018
Location: Somewhere near you
Posts: 17
Thanks: 2
Thanked 8 Times in 5 Posts
ravikant is on a distinguished road
@ALiAS2
Check your ToolsList.iss and ToolsList_Init.iss , from there you can setup which files to take in the setup and which not
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ravikant For This Useful Post:
BLACKFIRE69 (12-10-2020)
  #79  
Old 13-10-2020, 06:05
ALiAS2's Avatar
ALiAS2 ALiAS2 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2018
Location: Germany
Posts: 25
Thanks: 47
Thanked 7 Times in 6 Posts
ALiAS2 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to ALiAS2
Unhappy problem with add source

before : It does not allow me to add files manually and gives an error again when compiling ...

I did the same thing, but it tells a series of files to add them, and when I add them, I run into problems during installation for installation.

A message indicates that you have missing file cls-diskspan.dll while the file exists but it is not clear why it displays this message!

I extracted all the files of part UNPACK , I added all the main files of part UNPACK NEW myself, and I introduced the complete files in those parts ToolsList.iss and ToolsList_Init.iss , but after creating the Setup.exe file, it installing shows the message!
Error
missing file cls-diskspan.dll
Attached Images
File Type: png Problem.png (860.8 KB, 176 views)
File Type: png Files.png (77.1 KB, 168 views)
File Type: png Compile Error.png (888.6 KB, 169 views)
Attached Files
File Type: rar ToolsList Files iss.rar (1.4 KB, 17 views)
Reply With Quote
  #80  
Old 13-10-2020, 08:03
BLACKFIRE69's Avatar
BLACKFIRE69 BLACKFIRE69 is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2019
Location: In the Hell
Posts: 340
Thanks: 268
Thanked 1,046 Times in 239 Posts
BLACKFIRE69 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ALiAS2 View Post
before : It does not allow me to add files manually and gives an error again when compiling ...

I did the same thing, but it tells a series of files to add them, and when I add them, I run into problems during installation for installation.

A message indicates that you have missing file cls-diskspan.dll while the file exists but it is not clear why it displays this message!

I extracted all the files of part UNPACK , I added all the main files of part UNPACK NEW myself, and I introduced the complete files in those parts ToolsList.iss and ToolsList_Init.iss , but after creating the Setup.exe file, it installing shows the message!
Error
missing file cls-diskspan.dll

ALiAS2,

Remove the three lines from ToolsList.iss.
Code:
Source: Files\Unpack\DiskSpan\R2\CLS-DISKSPAN.dll; DestDir: {tmp}; Flags: dontcopy nocompression noencryption;

Source: Files\Unpack\DiskSpan\R2_\CLS-DISKSPAN.dll; DestDir: {tmp}; Flags: dontcopy nocompression noencryption;

Source: Files\Unpack\FreeArc\Arc.ini; DestDir: {tmp}; Flags: dontcopy nocompression noencryption;

the installer takes these two files (arc.ini, cls-diskspan.dll) by default from the "Files\Unpack" folder. so you don't need to add them to ToolsList.iss.

the ToolsList_Init.iss file seems to be fine. it doesn't need to do anything.


edit: be sure to keep a short path to the folder. (ex: D:\Repacks\CorePack Final CJ Edition\)

Last edited by BLACKFIRE69; 13-10-2020 at 08:05.
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to BLACKFIRE69 For This Useful Post:
ALiAS2 (13-10-2020), ramydarkness (20-03-2022)
  #81  
Old 13-10-2020, 12:41
ALiAS2's Avatar
ALiAS2 ALiAS2 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2018
Location: Germany
Posts: 25
Thanks: 47
Thanked 7 Times in 6 Posts
ALiAS2 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to ALiAS2
Question Problem for Install & Decompress files

Thanks Bro @blackfire69

I also changed some of the parts line in file ToolsList_Init.iss to fix the problem!

Thankful.

Now the problem is that even though I have added all these Decompress files, it still cannot install my compressed file data !!!

what is problem ?
Attached Images
File Type: png Problem Method.png (806.3 KB, 167 views)
Attached Files
File Type: rar Files ToolsList New Edition.rar (1.4 KB, 18 views)
Reply With Quote
  #82  
Old 14-10-2020, 03:18
BLACKFIRE69's Avatar
BLACKFIRE69 BLACKFIRE69 is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2019
Location: In the Hell
Posts: 340
Thanks: 268
Thanked 1,046 Times in 239 Posts
BLACKFIRE69 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ALiAS2 View Post
Thanks Bro @blackfire69

I also changed some of the parts line in file ToolsList_Init.iss to fix the problem!

Thankful.

Now the problem is that even though I have added all these Decompress files, it still cannot install my compressed file data !!!

what is problem ?
now it says "unsupported compression method!" so all you have to do is replace the default "Arc.ini" which is in the "Files\Unpack" folder with your new "Arc.ini". i think it is in your "Files\Unpack\ FreeArc" folder.
Reply With Quote
  #83  
Old 14-10-2020, 03:51
BLACKFIRE69's Avatar
BLACKFIRE69 BLACKFIRE69 is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2019
Location: In the Hell
Posts: 340
Thanks: 268
Thanked 1,046 Times in 239 Posts
BLACKFIRE69 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ALiAS2 View Post
Thanks Bro @blackfire69

I also changed some of the parts line in file ToolsList_Init.iss to fix the problem!

Thankful.

Now the problem is that even though I have added all these Decompress files, it still cannot install my compressed file data !!!

what is problem ?


oh man, this is completely wrong ! . don't comment these lines.

(ToolsList_Init.iss)


_
Attached Images
File Type: png 1.png (71.3 KB, 158 views)
Reply With Quote
  #84  
Old 14-10-2020, 07:52
ALiAS2's Avatar
ALiAS2 ALiAS2 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2018
Location: Germany
Posts: 25
Thanks: 47
Thanked 7 Times in 6 Posts
ALiAS2 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to ALiAS2
Wink I know Bro

i fix problem ... i try a method true for this script
it was method with problem !!

thank you for your time.♥

If I find a problem, I will let you know again
Reply With Quote
  #85  
Old 17-10-2020, 03:01
ALiAS2's Avatar
ALiAS2 ALiAS2 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2018
Location: Germany
Posts: 25
Thanks: 47
Thanked 7 Times in 6 Posts
ALiAS2 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to ALiAS2
Hey Bro @BlackFire69

I Found a Bug or Problem In After Install Game With This Script

that's it not Show Game Version In Control Panel>Program and Features>Install programs !!

Can you fix this ? or Help Me Fix That ? Thank You Bro ♥
Reply With Quote
  #86  
Old 17-10-2020, 03:44
BLACKFIRE69's Avatar
BLACKFIRE69 BLACKFIRE69 is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2019
Location: In the Hell
Posts: 340
Thanks: 268
Thanked 1,046 Times in 239 Posts
BLACKFIRE69 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ALiAS2 View Post
Hey Bro @BlackFire69

I Found a Bug or Problem In After Install Game With This Script

that's it not Show Game Version In Control Panel>Program and Features>Install programs !!

Can you fix this ? or Help Me Fix That ? Thank You Bro ♥



ok ok, but it's not a bug

i'll upload the changes. check the first post.



after compiler fix :

_
Attached Images
File Type: png 1.png (255.0 KB, 138 views)
File Type: png 2.png (44.0 KB, 130 views)

Last edited by BLACKFIRE69; 17-10-2020 at 03:59.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to BLACKFIRE69 For This Useful Post:
ALiAS2 (17-10-2020)
  #87  
Old 17-10-2020, 04:07
ALiAS2's Avatar
ALiAS2 ALiAS2 is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2018
Location: Germany
Posts: 25
Thanks: 47
Thanked 7 Times in 6 Posts
ALiAS2 is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to ALiAS2
Thumbs up Thank You Bro

That's Awesome ... Thanks
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ALiAS2 For This Useful Post:
BLACKFIRE69 (17-10-2020)
  #88  
Old 22-10-2020, 06:36
ravikant's Avatar
ravikant ravikant is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2018
Location: Somewhere near you
Posts: 17
Thanks: 2
Thanked 8 Times in 5 Posts
ravikant is on a distinguished road
Hey BlackFire69, i would like to know how to add games shortcuts for those games which have a long file directory eg [Binaries/Win32/Game]

I can't get it working so please help
Reply With Quote
  #89  
Old 22-10-2020, 07:14
alexachu's Avatar
alexachu alexachu is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2018
Location: india
Posts: 12
Thanks: 35
Thanked 7 Times in 6 Posts
alexachu is on a distinguished road










@blackfire69 bro waiting for new update
Reply With Quote
  #90  
Old 22-10-2020, 07:29
ffmla ffmla is offline
Registered User
 
Join Date: Nov 2014
Location: Digital world
Posts: 110
Thanks: 532
Thanked 63 Times in 40 Posts
ffmla is on a distinguished road
Wink Try This

Quote:
Originally Posted by ravikant View Post
Hey BlackFire69, i would like to know how to add games shortcuts for those games which have a long file directory eg [Binaries/Win32/Game]

I can't get it working so please help
In the "Compiler.ini" file
Code:
[Execs]
; maximum is 2.
; Tile Caption|Exec Directory|Exec File|Shortcut Name/Action Name
; ex:  AppExe1=Mafia III x64|bin|launcher64.exe|Mafia III x64
change the Exec Directory to required path,
Like
Code:
; ex:  AppExe1=Mafia III x64|Binaries\Win32\Game|launcher64.exe|Mafia III x64
Binary Location-> {app}\Binaries\Win32\Game\Launcher.64.exe
Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to ffmla For This Useful Post:
ALiAS2 (23-10-2020), BLACKFIRE69 (22-10-2020), ravikant (23-10-2020)
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[CIUv3] Custom Installer Ultimate v3 KaktoR Conversion Tutorials 844 13-06-2022 14:25
Anno 1701 won't load, just get a blue screen! Shadow22 General Gaming 5 28-08-2012 12:52
CPU jumps up to 100% now, not before dav6 Software 11 24-05-2008 03:33
Elder Scrolls IV: Oblivion. WTF FOR ME. SansMercy General Gaming 5 07-04-2007 23:05
weird error.... sheykh PC Games 5 07-05-2006 20:23



All times are GMT -7. The time now is 03:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
Copyright 2000-2020, FileForums @ https://fileforums.com